Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Púzdra - Kožené púzro na HTC Dsire S

Kožené púzro na HTC Dsire S

kozene_puzro_na_htc_dsire_s_psyxv.jpg
kozene_puzro_na_htc_dsire_s_dlp8i.jpg kozene_puzro_na_htc_dsire_s_dlp8i.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
31.12.2012 11,00 €

Jedinečné, nové, nepoužívané púzdro značky Krusell na mobilný telefón HTC Desire S čierno–šedej farby, z pravej byvolej kože, ktorá je dostatočne pevná na to, aby telefón ochránila, a zároveň tenká, aby puzdro bolo ľahké a pôsobilo štýlovo. Púzdro má odklopnou časť, ktorú využijete napríklad v kancelárii, kedy musíte mať telefón stále v pohotovosti, naopak zasunutím veka späť, získate komplexnú ochranu zariadenia pri cestovaní.

Púzdro je vybavené systémom Multidapt umožňujúce uchytenie rozmanitého príslušenstva Krusell. Už v obsahu balenia nájdete klip pre upevnenie púzdra na opasok. Samozrejmosťou sú výrezy a otvory pre všetky potrebné funkcie, vďaka ktorým je telefón neustále chránený.

Cena aj s poštovným len 11 eur.

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko
Kontaktná osoba: Evamis
Tel/Mobil: 0904913798

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.